Canelons d'estiu

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 12 canelons
  • 2 cors d'enciam tipus Icebert
  • 4 talls de pernil dolç
  • 2 llaunes de tonyina
  • 7 boques de mar
  • 4 cullerades de salsa rosa
  • 2 ous durs

4 racions

Elaboració

Primerament rentarem l'enciam fulla per fulla, i la posarem en un escorredor perquè deixi anar l'aigua que hagi pogut quedar.
A continuació la picarem en juliana molt fina.
Després passarem per la picadora el pernil dolç i les boques de mar, quan estigui picat el posarem en una safata prou gran perquè es pugui barrejar tot.
Hi afegirem l'enciam i la tonyina, i les quatre cullerades de salsa rosa.
Ho barregem tot junt.
I ja podem començar a omplir els canelons, a continuació li tirem l'ou ratllat per sobre dels canelons, i els tapem amb paper film, perquè no s'assequin.
Els posem a la nevera, i els servim molt freds.

Notes

Abans de començar a preparar el farcit, en un recipient amb aigua de l'aixeta, es van tirant una a una les làmines dels canelons, i es deixen en remull aproximadament una hora.
Després es treuen un a un amb cura, i es deixen assecar sobre d'un tovalló de cotó.
Jo compro els de la casa Fadaic, i surten molt bons, i no cal bullir.
Es poden fer el dia abans sempre que es deixin a la nevera, i llavors l'ou el poso al moment de servir, però que també estigui fred.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4666 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: