Amanida de tomàquets crus, pebrots rostits, anxoves i marisc cuit
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Amanida
Estació: primavera estiu tardor
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- 2 pebrots verds
- 2 tomàquets d'amanida
- 12 llagostins cuits i pelats
- Vinagre de xerès
- 6 anxoves
- Olives negres
- Oli d'oliva
- Sal
Elaboració
Rostir els pebrots i tallar-los a trossets petits. Tallar en trossos petits també els tomàquets.
Reservar els llagostins cuits i pelats.
Posar tots els ingredients en un bol per amanides i amanir amb un rajolí d'oli, sal i una mica de vinagre de Xerès.
En un bol cilíndric, o una llanera petita es fa un farciment prement el contingut, li donem la volta a poc a poc, i es desemmotlla dins d'un plat.
Es decora amb els llagostins sencers cuits i pelats, les anxoves, olives negres tallades a trossets voltant i un rajolí d'oli.
Notes
El temps d'elaboració, depen si tens els pebrots rostits o no
Es pot empolvorar per sobre amb ous cuits tallats a trossets petits
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1997 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.