Truita de pernil i formatge
Categoria:
Ous i làctics
Típica de: Delta de l'ebre 2
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- 4ous
- 4 talls de pernil cuit o cansalada fumada
- 4 talls prims de formatge cremos
- 100 cc de llet
- 2 cullerades d'oli d'oliva
- Sal pebre molt
4 racions
Elaboració
Es baten els ous d'un en un, es salpebregen i s'hi afegeixen 25 cc de llet
En una paella petita s'hi posa mitja cullerada d'oli. Quan es calent, s'hi
tira l¡ou batut i s'escampa per tota la paella. Una vegada l'ou está ben
escampat, es deixa coure una mica i al centre s'hi col-loquen un tall de
pernil i un de formatge, es tanca la truita es tapa i es treu del foc.
Encara s'espera una mica a treuer-la de la paella, d'aquesta manera es fon
el formatge
20min
Notes
Aquets ingredients, son per a fer cuatre truites individuals
o sigui 1 ou,1 tall de pernil i un tall de formatge per cadascuna
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3255 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.