Torrades amb escalivada
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Canapès
Típica de: Delta de l'ebre 2
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- 4 llesques de pá rodó de 1/2 kg
- 2 pebrots escalivats
- 2 alberginies escalivades
- 150gs de formatge de cabra
Elaboració
Es posen les llesques de pa a gratinar al forn. Una vegada gratinades s'hi
reparteixen les hortalises escalivades, pelades i tallades a tires amb el
formatge esmicolat, i es tornen a posar al forn fins que s'hagi desfet una
mica el fofmatge
Notes
Se serveixen en la mateixa plátera en que s'han posat al forn
les torrades s'han de servir calentes
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3791 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.