Rellom de porc al cava
Categoria:
Carns
Recepta per olla a pressió
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 2 relloms de porc
- 1 ceba
- 300 ml de cava
- Oli
- Sal
- Pebre
4 racions
Utensilis
Batedora
Elaboració
Tallem cada rellom en quatre trossos, salpebrem al gust.
En una paella a foc fort daurem els trossos de rellom, perquè agafin color.
Tallem la ceba en juliana i reduïm a la cassola amb una mica d'oli i sal.
Un cop s'hi hagi cuit la ceba, afegim els trossos de rellom, el cava i
aigua fins a cobrir la carn.
Tanquem l'olla expres a 1 durant 20 minuts.
Un cop cuit el rellom, apartem els trossos de llom i passem la salsa per la batedora (queda una salsa amb aspecte de portar nata, però no la porta, sent més lleugera).
1h
Notes
Com a guarnició posarem si volem unes patates rostides
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4625 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.