Mandonguilles amb sipia
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Estofat
Típica de: Delta de l'ebre 2
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1/2 kg de carn picada
- 2 branquetes de julivert
- 1 monja d'all
- 4 cullerades de pa rallat
- 4 cullerades de vi blanc
- 1 ou batut
- 2 sipies mitjanes
- Farina
- 3 tomaquets madurs
- 1 ceba
- Sal pebre
- 1 pebrot dolç
- Brou de carn
4 racions
Elaboració
En un bol barregem la carn picada(que pot ser de porc, vedella)en la monja d'all
tallada ben prima, el julivert, l'ou batut,la sal, el pebre, les cullerades de vi
blanc i el pa rallat, fins obtenir una pasta amb la que es pugui treballar i aixi
poder començar a fer les mandongilles.
En una cassola posarem oli i tallarem les sipies en troços no massa petits, un cop
estiguin una mica rosses les reservarem i començarem a fregir la ceba que hem tallat
en juliana previament i quan estigui daurada li afegirem el tomaquet. Recordeu que
un cop estigui feta la massa de les mandongilles les passarem pel la farina i les
fregirem a banda. Incorporarem el brou, despres el pebrot roig i a continuació
afegirem les mandonguilles i la sipia, rectificarem de sal i el tindrem 10 minuts
a foc mig i ja ho tindrem a punt de menjar
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1708 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.