Llesques de ceba gratinades

Ingredients

  • formatge ratllat (al gust)
  • 2 cullerades soperes de maionesa
  • 1 ceba gran
  • pa de motlle o baguette

4 racions

Elaboració

Aquesta és una tapa que requereix dos minuts de forn però cap complicació.

Mans a la massa:

Barrejar molt bé el formatge ratllat, la maionesa i la ceba picada molt fínament.
Untar el pa de motlle amb la massa i gratinar 2min al forn. (fins que veiem que es torra una mica)
* Jo he fet servir llesques de baguette.
Bon profit!

5min

Notes

Servir calent


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4536 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

4 comentaris:

Jordi Bosch Negre diu:
Soc un gran fan de la ceba,m´agrada de totes maneres, ara en probarè una altra. Molt maca la recepta Mercè.
Mercè Montardit diu:
Gràcies Jordi, et comvido a visitar el meu Blog "unestapes.blogspot.com" on podràs trobar moltes més receptes classificades per ingredients.
Pepi Faure Julián diu:
La probaré... fa molt bona pinta!
Romà Garcia Talavera diu:
I mira que és fàcil.

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: