Llesques de ceba gratinades
Categoria:
Altres
Tipus de plat: Aperitiu
Recepta per forn
Estació: tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- formatge ratllat (al gust)
- 2 cullerades soperes de maionesa
- 1 ceba gran
- pa de motlle o baguette
4 racions
Elaboració
Aquesta és una tapa que requereix dos minuts de forn però cap complicació.
Mans a la massa:
Barrejar molt bé el formatge ratllat, la maionesa i la ceba picada molt fínament.
Untar el pa de motlle amb la massa i gratinar 2min al forn. (fins que veiem que es torra una mica)
* Jo he fet servir llesques de baguette.
Bon profit!
5min
Notes
Servir calent
Etiquetes: Aperitiu Ceba Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4536 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.