Pollastre rostit al forn
Categoria:
Carns
Típica de: Delta de l'ebre 2
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 1 pollastre
- 1 llimona
- 1 taronga
- Oli d'oliva
- 1 ceba dolça
- 1 pastanaga
- 3 dents d'all
- Farigola(herbes aromatiques)
- Sal
- Pebre
- 1 got de vi blanc
Elaboració
Rentem i netegem bé el pollastre. Agafem una dent d'all el pelem i el refregem be
per l'interior del pollastre. En un bol petit posem un doll d'oli d'oliva i les herbes
aromátiques, barregem be i amb la má cobrim bé l'interior del pollastre.
Seguidament posem unes rodanxes de llimona i taronga a l'interior.
En una safata de forn col-loquem la ceba i la pastanaga, previamént pelades i tallades a
rodanxes, deixem caure les dents d'all, i sobre aixo col-loquem el pollastre.
Salpebrem, posem el vi blanc regant el pollastre i un rajoli d'oli d'oliva i deixem al forn
a 180º-190º durant uns 90 minuts (dependrá del pes del pollastre).
Es molt important anar donantli la volta perque es dauri per igual, i no deixar que s'asequi
massa cal anar regant-lo amb el seu propi suc, si veiem que s'asseca podem afegir-li una mica
d'aigua.
Quan ho tingem llest el podem acompanyar amb unes patates o una amanida
Notes
Per fer aquesta recepta el pollastre l'em de comprar sencer pero buit
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4500 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.