Amanida Arco Iris
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Amanida
Dieta: baixa en greixos
Estació: primavera estiu
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- Pomes verdes
- Pastanages mitjanes
- Remolatxes mitjanes pelades
- Api
- Rave
- Enciam
- Pebrot
- Llimona
Amaniment:
- Ceba
- Oli
- Llimona
- Sal
- Gingebre
4 racions
Elaboració
Ratllar per separar les pomes, les pastanages i remolatxes i afegir hi
una mica de llimona perque no enfosqueixin. Tallar els raves en lamines
molt fines i posar-los en remull, en aigua freda cal que s'hidratin uns
minuts. Despres escorre'ls. Mentrestán tallar el pebrot en cuadradets i
les branques d'api en rodanxes molt fines. Posar 2 fulles d'enciam en
cadascun dels plats o folra el fons de la plata amb les fulles intercalant
colors. Preparar l'amaniment en el bol: ratllar la ceba i barrejar-la amb
l'oli, el suc, la sal i el gingebre. Posar l'amanida amb l'amaniment i servir
Notes
No necessita cocció. pot variar els vegetals
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1174 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.