Salmó al forn amb herbes aromàtiques

Categoria:
Típica de: Delta de l'ebre
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 500g de salmó
  • 2 cebes
  • Oli d'oliva
  • Farigola, orenga, i julivert frescos
  • 1 gra d'all
  • 1 got de vi blanc

4 racions

Elaboració

Pelem i tallem les cebes a rodanxes, i les col.loquem en una
safata de forn.
Preescalfem el forn a 180º. En un bol posem les herbes tallades
juntament amb l'all picat, i un raig d'oli, barregem bé i posem
sobre el salmó.
Reguem amb el vi blanc. Fiquem el salmó al forn a 180º durant 20-25
minuts. Un cop rostit ho passem a una font i a menjar.

45min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

8159 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

4 comentaris:

Fernanda Bausili diu:
Hola Mª del Pilar jo l'he fet sempre amb salmó però crec que en perca o en sipia també quedaria bo. Una salutaçió
Fernanda Bausili diu:
Hola Mª del Pilar jo l'he fet sempre amb salmó però crec que en perca o en sipia també quedaria bo. Una salutaçió
Fernanda Bausili diu:
Per a l'usuari, que em va demanar revisar la recepta, per haver escrit malament un gra d'all, ja esta rectificat, però ja em fa por d'escriure receptes, doncs en comptes d'un bloc de cuina, sembla un examen de gramàtica
Quim Lleonart diu:
Amiga Fernanda, perqué això no ens passi, sempre és bò tenir un diccionari al costat. Rebi una abraçada. Quim.

Afegir comentari
 

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: