Salmó al forn amb herbes aromàtiques
Categoria:
Peixos i mariscos
Típica de: Delta de l'ebre
Estació: estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 500g de salmó
- 2 cebes
- Oli d'oliva
- Farigola, orenga, i julivert frescos
- 1 gra d'all
- 1 got de vi blanc
4 racions
Elaboració
Pelem i tallem les cebes a rodanxes, i les col.loquem en una
safata de forn.
Preescalfem el forn a 180º. En un bol posem les herbes tallades
juntament amb l'all picat, i un raig d'oli, barregem bé i posem
sobre el salmó.
Reguem amb el vi blanc. Fiquem el salmó al forn a 180º durant 20-25
minuts. Un cop rostit ho passem a una font i a menjar.
45min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
7811 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.