Pomes al forn
Categoria:
Postres i dolços
Recepta per forn
Típica de: Delta d'ebre
Estació: tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 4 pomes golden
- 4cullerades de panses de corint
- 2 cullerades de pinyons
- 1 copa de conyac
- 1 cullerada de mel
- 1/2 cullerada de gingebre ratllat (opcional)
- Mantega
4 racions
Elaboració
Rentar les pomes i treure'ls el cor. Posar-les en una plata refractaria
engreixada amb mantega. Barregar en un bol el conyac, la mel, el gengibre,
les panses i els pinyons. Posar el forn a 180º. Omplir les pomes amb la
barrega reservada.
Posar la safata al forn. Deixar coure 30 minuts
50min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1949 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.