Pomes al forn

Categoria:
Recepta per
Típica de: Delta d'ebre
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 4 pomes golden
  • 4cullerades de panses de corint
  • 2 cullerades de pinyons
  • 1 copa de conyac
  • 1 cullerada de mel
  • 1/2 cullerada de gingebre ratllat (opcional)
  • Mantega

4 racions

Elaboració

Rentar les pomes i treure'ls el cor. Posar-les en una plata refractaria
engreixada amb mantega. Barregar en un bol el conyac, la mel, el gengibre,
les panses i els pinyons. Posar el forn a 180º. Omplir les pomes amb la
barrega reservada.
Posar la safata al forn. Deixar coure 30 minuts

50min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1949 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: