Amanida de pollastre amb nous a la vinagreta d'anet

Ingredients

  • 2 pits de pollastre
  • Llorer, romani, farigola
  • 1/2 gotet de brou vegetal
  • Un centre d'enciam
  • 50 gs de nous
  • 1 potet petit de margallons
  • Vinagreta

Elaboració

Primer es bullen els pits amb llorer, romani, farigola i el brou
vegetal. En el fons de l'enciamera es posen les fulls d'enciam tallades
en juliana fina, sobre elles el margalló a trossos fins i el pollastre
a tires. Finalment es distribueixen les nous. Se serveix al costat la
salsa vinagreta

Notes

Es pot acompanyar amb tomates pinyons etc


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2032 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de gener:

Arròs amb bacallà
Arròs amb bacallà
Arrossos i pastes
Escarola amb romesco i bacallà
Escarola amb romesco i bacallà
Amanides i plats freds
Escalivada amb ganyims  i anxoves
Escalivada amb ganyims i anxoves
Amanides i plats freds Amanida
Xoriç a la sidra
Xoriç a la sidra
Carns Aperitiu
Tortell de Reis
Tortell de Reis
Postres i dolços Coca

Veure receptes de gener i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: