Amanida de llamántols
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Amanida
Estació: tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 2 llamántols
- 1 paquet de gules congelades
- 1 enciam
- 1 ceba
- 2 ous cuits
- 1 llauna de cóctel de fruites
- 1 llauna de pebrots del piquillo
- 1 pot d'olives
- Vinagre de vi
- Oli d'oliva
- Pebre negre
- Sal, julivert
4 racions
Elaboració
Una vegada descongelata els llamántols, es treu la carn de les potes i del cap
s'extreu la cua de la closca, i es talla a rodanxes no molt gruixudes.
Les gules se salten al gust. Es fa un bouquet d'enciam, es col-loca sobre la
carn de les potes, i sobre aquesta les rodanxes de la cua. Les gules es posen al
costat, i es posa una cullerada de cóctel de fruites escorregut a l'altre costat.
S'acaba d'emplatar, decorant el plat amb pebrots del piquillo, l'ou tallat a rodanxes
i les olives. S'amaneix tot amb una vinagreta que es prepara barrejant bé l'oli d'oliva
el vinagre de vi, la sal una ceba picada i el julivert
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1455 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.