Amanida de llamántols

Ingredients

  • 2 llamántols
  • 1 paquet de gules congelades
  • 1 enciam
  • 1 ceba
  • 2 ous cuits
  • 1 llauna de cóctel de fruites
  • 1 llauna de pebrots del piquillo
  • 1 pot d'olives
  • Vinagre de vi
  • Oli d'oliva
  • Pebre negre
  • Sal, julivert

4 racions

Elaboració

Una vegada descongelata els llamántols, es treu la carn de les potes i del cap
s'extreu la cua de la closca, i es talla a rodanxes no molt gruixudes.
Les gules se salten al gust. Es fa un bouquet d'enciam, es col-loca sobre la
carn de les potes, i sobre aquesta les rodanxes de la cua. Les gules es posen al
costat, i es posa una cullerada de cóctel de fruites escorregut a l'altre costat.
S'acaba d'emplatar, decorant el plat amb pebrots del piquillo, l'ou tallat a rodanxes
i les olives. S'amaneix tot amb una vinagreta que es prepara barrejant bé l'oli d'oliva
el vinagre de vi, la sal una ceba picada i el julivert


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1455 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: