Sopa de musclos

Ingredients

  • Carn magra de porc
  • Llard
  • Ceba
  • Tomáquet
  • All
  • Pa torrat
  • Musclos
  • Pinyons
  • Aigua

8 racions

Elaboració

En una cassola amb llard hi sofregim mitja lliura de carn magra de porc tallada petita; quan sigui una mica sofregida
la traieu de la cassola i hi poseu una ceba tallada ben fina i quan sigui daurada, un tomàquet i un all.
Després hi torneu a posar la carn fins que s'acabi de coure. Tingueu a punt pa torrat esmicolat com la sémola i el poseu a la cassola i quan sigui sofregit ja hi podeu afegir l'aigua. Inmediatament hi poseu 3 o 4 dotzenes de musclos
sença closca. Deixeu-ne uns 8 per fer una picada al morter juntament amb una unça i mitja de pinyons. Aquesta picada
també la feu bullir dins la sopa i ja estará a punt per assaborir

1h


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1268 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: