Sopa de musclos
Categoria:
Sopes i cremes
Tipus de plat: Sopa
Estació: tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Carn magra de porc
- Llard
- Ceba
- Tomáquet
- All
- Pa torrat
- Musclos
- Pinyons
- Aigua
8 racions
Elaboració
En una cassola amb llard hi sofregim mitja lliura de carn magra de porc tallada petita; quan sigui una mica sofregida
la traieu de la cassola i hi poseu una ceba tallada ben fina i quan sigui daurada, un tomàquet i un all.
Després hi torneu a posar la carn fins que s'acabi de coure. Tingueu a punt pa torrat esmicolat com la sémola i el poseu a la cassola i quan sigui sofregit ja hi podeu afegir l'aigua. Inmediatament hi poseu 3 o 4 dotzenes de musclos
sença closca. Deixeu-ne uns 8 per fer una picada al morter juntament amb una unça i mitja de pinyons. Aquesta picada
també la feu bullir dins la sopa i ja estará a punt per assaborir
1h
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1268 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.