Bunyols de poma

Categoria:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 4 pomes golden
  • 200 gr. de farina
  • 2 dl. de llet
  • 2 cullerades petites de llevat sintètic
  • 3 ous
  • 1/2 copa d'anís
  • 200 gr. de sucre
  • Oli

Elaboració

Preparem una massa amb la farina, el llevat, els rovells d’ou, la llet, l’anís i 150 gr. de sucre i ho deixem reposar 1/2 hora.
Batem les clares a punt de neu i les afegim a la massa.
Pelem les pomes i les tallem a vuitens, en traiem el cor i tornem a tallar mes o menys en trossos d’un a dos centímetres.
Enfarinem els trossos petits de poma, els recobrim amb la massa i els fregim en oli calent.
Un cop daurats els posem sobre paper absorbent i espolsem una mica de sucre.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1627 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de febrer:

Bunyols de bacallà
Bunyols de bacallà
Peixos i mariscos Bunyols
Salsa de fesols negres
Salsa de fesols negres
Llegums i verdures
Coca de llardons
Coca de llardons
Postres i dolços Pastís
Atmetllats
Atmetllats
Postres i dolços Galetes

Veure receptes de febrer i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: