Pa d'ametlles amb melmelada d'albercoc
Categoria:
Postres i dolços
Tipus de plat: Pastís
Estació: primavera estiu tardor
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 250 gs d'ametlles en pols
- 100 gs de farina
- 125 gs de mantega pomada
- 4 ous
- 3 cnt de kirsch
- 8 cullerades de melmelada d'albercoc
- 150 gs d'ametlles filades
- 150 gs de sucre en pols
- (per al motlle 20 gs de mantega)
6 racions
Elaboració
Passar la farina per tamis, treballar la mantega fins convertir-la en crema, trenca els ous en un bol, batre amb un batedor i barrejar-lo amb el kirsch.
Barrejar la farina, les ametlles en pols, la mantega, els ous batuts i el sucre en pols fins obtenir una pasta llisa.
Escalfar el forn a temperature mitjana; untar amb mantega un motlle rectangular. Omplir el motlle amb la pasta deixa que cogui a forn mig durant uns 35 minuts.
Un cop cuit el bescuit, deixar que es refredi, un cop fred buidar el motlle i tallar en sentit vertical. Rellenar l'interior del bescuit amb la melmelada d'albercoc després recostruir-lo i rostir les ametlles filades al forn encara calent.
Untar la part superior i els costats del pastis amb la resta de la melmelada i escampar totalment les ametlles torrades
55min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1319 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.