Cigrons amb Carpaccio de llagostins
Categoria:
Altres
Tipus de plat: Carpaccio
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- 800 gs de cigrons cuits i escorreguts
- 10 llagostins tirant a grossos
- 2 tomáquets per amanir
- Julivert
- Sal
- Pebre
- Molt
- El suc de una llimona
- Oli d'oliva
4 racions
Elaboració
Es poleixen els llagostins, es pelen i es posen al congelador perqué agafin la consisténcia
necessária per poder-los tallar bé. Quan ja l'han agafat, es tallen horitzontalment a lámines fines. Es col-loquen en una plátera plana i s'amaneixen amb els ingredients indicats. Es deixa en l'adob 1 hora i mitja a la nevera.
Es pelen els tomáquets, se'en treuen les llavors i es tallen a daus petits. Es neteja el julivert i es pica.
Es reparteixen els cigrons en 4 plats barrejats amb el tomáquet i el julivert, i amanits amb l'adob, els trossos de llagostins es reparteixen al voltant dels cigrons.
1h 30min
Notes
Aquest plat s'ha de menjar fred
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1611 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.