Amanida tébia de pesols
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Amanida
Estació: primavera estiu tardor
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 2kg pèsols congelats (o frescos)
- 200 gr de pernil curat tallats per la meitat
- 200 gr de daus de bacó
- 1/2 l de brou de pollastre cassola
- 1 porro
- 1 escarola
- 5 fulles de menta
- 2 grans d'all
- Oli d'oliva
4 racions
Elaboració
En una paella sofregim el daus de bacó.
Quan estiguin daurats els retirem i en la mateixa paella, afegim una mica d'oli d'oliva i sofregim el porro i els alls ben picats. Salpebrem.
Afegim els daus de bacó i el brou de pollastre, i deixem reduir el brou a la meitat.
Escorrem el pèsols de l'aigua i afegim a la paella, remenem, salpebrem i retirem la paella del foc.
Piquem la menta ben fina i afegim en un got. Posem l'oli d'oliva fins a la meitat i remenem.
En el plat, posem una base d'escarola, afegim els pèsols, una cullerada d'oli de menta i els talls de pernil.
30min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4371 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.