Vol-au- vent amb tàrtar de salmó
Categoria:
Amanides i plats freds
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 300 gs de salmó
- 1 ceba
- 1 tomáquet madur
- 1 llimona
- 4 anxoves
- 4 llangostins
- Anet
- 1 cullerada de coriandre
- Oli
- Sal
- Pebre
- Massa de pasta de full
4 racions
Elaboració
Piquem el salmó i li afegim el suc de llimona.Pelem la ceba tendra i el tomaquet ho piquem molt fins i el afegim el salmó, incorporem el coriandre i salpebrem. Piquem fi l'anet, reguem amb un rajoli d'oli i afegim a la barreja.
Dividim la massa de pasta de full en quatre porcions i fem quatre cassoletes, posem al forn fins aquest lleugerament cruixent i afegim el tártar dins.
Decorem el tártar de salmó amb un llagosti i un llom d'anxova per sobre.
Es poden comprar les cassoletes de pasta de full si tenim poc temps per fer-les
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2857 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.