Vol-au- vent amb tàrtar de salmó

Ingredients

  • 300 gs de salmó
  • 1 ceba
  • 1 tomáquet madur
  • 1 llimona
  • 4 anxoves
  • 4 llangostins
  • Anet
  • 1 cullerada de coriandre
  • Oli
  • Sal
  • Pebre
  • Massa de pasta de full

4 racions

Elaboració

Piquem el salmó i li afegim el suc de llimona.Pelem la ceba tendra i el tomaquet ho piquem molt fins i el afegim el salmó, incorporem el coriandre i salpebrem. Piquem fi l'anet, reguem amb un rajoli d'oli i afegim a la barreja.
Dividim la massa de pasta de full en quatre porcions i fem quatre cassoletes, posem al forn fins aquest lleugerament cruixent i afegim el tártar dins.
Decorem el tártar de salmó amb un llagosti i un llom d'anxova per sobre.
Es poden comprar les cassoletes de pasta de full si tenim poc temps per fer-les


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2857 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Fernanda Bausili diu:
Amb els meus millors desitjos de salut pau i felicitat, per a tots els companys/es de receptes.cat, per aquest Nadal i proper Any nou

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: