Cuixa de corder al forn
Categoria:
Carns
Típica de: Delta de l'ebre 2
Estació: tardor hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 1 cuixa de corder
- 4 alls
- 1/2 got d'oli d'oliva
- 1 got de conyac
- 2 cullerades de mel
- 1 branqua de romer
- Pebre negre
- 2 cullerades de mel
- 100 gs de prunes
- Sal
Elaboració
Feu tres talls a la cuixa de corde i poseu-la en una llauna de forn. Poseu per
damunt el romer, els grans d'all, el pebre negre i el coyac la sal i un bon raig
d'oli. Afegiu-li una mica d'aigua i poseu-la al forn que ha de ser ben calent.
Aneu-la vigilan i de tant en tant, aneu-li posant per damunt el suquet que va
deixant, Després d'una mica, abaixeu el forn a una temperatura més suau ja que
el temps de cocció ha de ser de unes dues hores,( sempre depenet del forn)
Quan la cuixa comence a estar cuita traieu-la del forn i fiqueu-li la mel ben
escampada, després li afegiu les prunes i la torneu a ficar al forn, vigilant
que no es quedi sense el suc que deixa la cocció que de tant en tant, li anirem
tirant per damunt. Tombeu-la per dos costats, a fi que es daure tota de la mateixa
manera
Notes
Podeu acompanyar-la de cebetes confitades
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2102 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.