Musclos farcits amb vinagreta de verdures

Ingredients

  • 2 kg de musclos
  • 1 ceba
  • 2 tomáquets madurs
  • 2 pebros verds
  • 2 cullerades de vinagre
  • Oli
  • Sal
  • Pebre

Elaboració

Es pela i es pica molt finament la ceba, els tomáquets madurs i els pebrots
Es barreja tot en un bol.
Es netejen els musclos i els farem en una cassola al vapor
Quan els musclos estiguin fets, traurem la closta que sobra, i tot seguit
afegirem les verdures ja trinxades. En un bol a banda, preparem dues cullerades
de vinagre quatre cullerades d'oli, sal i pebre i ho remenarem tot, fins aconseguir
la salsa.
Quan tinguem la vinagreta feta la tirarem per sobre dels musclos, i els deixarem
reposar durant trenta minuts a la nevera abans de servir-los


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1580 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: