Musclos farcits amb vinagreta de verdures
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Aperitiu
Estació: primavera estiu
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 2 kg de musclos
- 1 ceba
- 2 tomáquets madurs
- 2 pebros verds
- 2 cullerades de vinagre
- Oli
- Sal
- Pebre
Elaboració
Es pela i es pica molt finament la ceba, els tomáquets madurs i els pebrots
Es barreja tot en un bol.
Es netejen els musclos i els farem en una cassola al vapor
Quan els musclos estiguin fets, traurem la closta que sobra, i tot seguit
afegirem les verdures ja trinxades. En un bol a banda, preparem dues cullerades
de vinagre quatre cullerades d'oli, sal i pebre i ho remenarem tot, fins aconseguir
la salsa.
Quan tinguem la vinagreta feta la tirarem per sobre dels musclos, i els deixarem
reposar durant trenta minuts a la nevera abans de servir-los
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1580 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.