Mitjana de vedella amb puré de bolets
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Estofat
Estació: tardor hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 300gs de bolets
- 3 cullerades d'oli
- 2 escalunyes
- 4 mitjanes de vedella
- Sal,pebre
- Crema de llet
- 1 llimona
- 3 cebes tendres
Elaboració
Netegeu els bolets, talleu-los i poseu-los en una paella amb una cullerada
d'oli, deixeu-los coure en el seu propi suc durant 15 minuts. Peleu les
escaluñes, piqueu-les i afegiu-les als bolets, redui-los a pure. Escalfeu
la resta d'oli fregiu-hi les mitjanes a foc viu durant 2/3-minuts per cada
banda, traieu-les de la paella, salpebreu-les i deixeu-les reposar durant
15 minuts. Poseu el puré de bolets altra vegada a la paella, afegiu-hi la
crema de llet, deixeu-ho coure lentament durant 15 minuts, salpebre-ho i
afegiu-hi el suc de llimona. Netegeu les cebes, talleu-les i afegiu-les al
puré. Afegiu les mitjanes de vedella, amb el fons de cocció al puré de bolets
i escalfeu-ho i ja es pot servir
1h 30min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2105 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.