Carxofes Farcides
Categoria:
Llegums i verdures
Estació: hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 12 carxofes
- 2 cebes
- 2 tomáquets madurs
- 1/4 kg de bacallà
- 1 gra d'all
- Julivert picat
- Sal
- 1ou batut
- Farina
- Oli d'oliva
4 racions
Utensilis
1 cassó
1 paella
1 batedora
1 escorredora
1 ganivet
1 cullera
Elaboració
Una vegada netes les carxofes, les coem lleugerament sense que quedin massa toves.
Dessalem el bacallà i el fregim amb una mica d'oli; en traiem les espines i el triturem.
A continuació, daurem la ceba amb oli d'oliva i afegim el tomàquet sense pells ni llavors i picat.
Quan no quedi liquid incorporem el bacallà un gra d'all picat i una cullerada sopera de julivert picat, comprovem el punt de sal i farcim les carxofes amb aquesta mescla.
Finalment, passem les carxofes farcides per ou batut i farina, i les fregim en abundant oli d'oliva.
Les escorrem bé i les servim calentes
1h
Notes
Ara que les carxofes estan molt bones perquè fa fred i ve la quaresma es un plat que esta bastant bé.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1306 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.