Amanida amb Roquefort
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Amanida
Estació: primavera estiu
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 4 endivies
- 4 branques d'api
- 2 tomàquets madurs
- 1 llauna champinyons laminats
- 150 gs de roquefort
- 4 cullerades de nata liquida
- Orenga
- Sal
4 racions
Elaboració
Renteu les endivies i escorreu-les bé. Tot seguit, peleu els tomáquets
talleu-los a rodanxes fines i col-loqueu-los en els plats de servir, junt
amb les endivies tallades en quatre parts i les branques d'api, a les que
previament els haurem tret els fils i els dos extrems, de manera que tinguin
una llargària d'uns 7 cm.
Finalment, prepareu una crema homogenia amb el roquefort, la nata liquida i un
pessic de sal, tot mesclat amb la batedora. Amanim els vegetals amb aquesta
crema i un pessic d'orenga picat i decoreu els plats amb uns quants xampinyons
tallats
35min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1828 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.