Amanida amb Roquefort

Ingredients

  • 4 endivies
  • 4 branques d'api
  • 2 tomàquets madurs
  • 1 llauna champinyons laminats
  • 150 gs de roquefort
  • 4 cullerades de nata liquida
  • Orenga
  • Sal

4 racions

Elaboració

Renteu les endivies i escorreu-les bé. Tot seguit, peleu els tomáquets
talleu-los a rodanxes fines i col-loqueu-los en els plats de servir, junt
amb les endivies tallades en quatre parts i les branques d'api, a les que
previament els haurem tret els fils i els dos extrems, de manera que tinguin
una llargària d'uns 7 cm.
Finalment, prepareu una crema homogenia amb el roquefort, la nata liquida i un
pessic de sal, tot mesclat amb la batedora. Amanim els vegetals amb aquesta
crema i un pessic d'orenga picat i decoreu els plats amb uns quants xampinyons
tallats

35min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1828 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: