Amanida d'espinacs
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Amanida
Estació: primavera estiu
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 400gs d'espinacs baby
- 50gs de codony
- 150gs de bacó
- 100gs de xampinyons tallats en lámines
- 50 gs de formatge parmesá
- 2 cullerades de pinyons
- Oli, sal, pebre negre
- Vinagre de jerez
4 racions
Elaboració
Fregir el bacó en una paella a foc viu, sense afegir oli, fins que estigui
daurat i cruixent. Escórrer-ho sobre paper absorbent. En una safata gran
posar les fulles d'espinacs, el codony tallat en daus petits, els xampinyons
laminats, els pinyons(si es prefereix poden ser nous). Afegir el parmesá tallat
en penques. Amanir en la taula amb una mica d'oli, pebre negre recentment mólt
una mica de sal i unes gotes de vinagre de jerez
40min
Etiquetes: Amanida Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3851 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.