Amanida Costa Brava
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Amanida
Estació: primavera estiu
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- 1 enciam
- 12 olives verdes
- 100 gs de gambes pelades
- 1/2 kg de musclos
- 100 gs de pesols
- 1 pebrot
- 1 vaset de vi blanc
- 3 cullerades de nata
- 2 cullerades de vinagre
- Oli
- 1 branqueta de julivert
- Api, unes fulles de menta
- Pebre ,sall
Elaboració
Renta la paret blanca de l'enciam i talla a trossets. Posa els musclos
en un pot amb el vi, quan estiguin oberts retira la closca i reserva el
brou de la cocció. Bull les gambes amb una mica d'aigua i julivert durant
uns 6 minuts i escorre. Bull els pésols i passa'ls per aigua freda.
Talla a trossets l'api el pebrot, el julivert i la menta. Barreja tots els
ingredients i aliñals amb la salsa
Notes
Salsa, Barreja l'oli amb el vinagre 1/2 gotet de brou de cocció dels musclos
i la nata, sazónala amb la sal i pebre
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1217 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.