Pinxo de tomáquet amb encenalls de pernil i formatge al forn

Ingredients

  • Llesca de pa torrat
  • Tomáquet petit
  • Formatge
  • Encenalls de pernil
  • Oli
  • Fulls d'herba bona
  • Sal

Elaboració

Tallar la part superior i inferior del tomàquet, col·locar en una cuajadera donant-li un altre tall rodò central, omplir d'encenalls de formatge, una mica d'oli i sal. Posar al forn 15 minuts a 180º
Servir en plat individual, sobre una llesca de pa torrat, decorar per sobre amb els encenalls de pernil i regar amb la reducció del forn.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1460 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: