Trinxat de la Cerdanya
Categoria:
Llegums i verdures
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 1 col verda d'hivern
- 1 quilo de patates
- 4 trossos de cansalada viada
- 2 grans d'alls
- oli llard, sal
4 racions
Elaboració
Poseu una olla amb aigua al foc, quan comenci a bullir tireu-hi la sal, i la col, netejada i trossejada.
Peleu les patates i afegiu-les a l'olla, deixeu-ho bullir uns vint-i-cinc minuts fins que estigui tot cuit.
Escorreu bé. Passeu la col i les patates a una cassola i tritureu-les amb l'ajut de l'escumadora, per tal que quedi ben barrejat.
En una paella amb una mica d'oli i una mica de llard, fregiu-hi els alls pelats; quan estiguin ben daurats, retireu-ho. Afegiu després la cansalada, fregiu bé, fins que quedi ben fet Reserveu.
Poseu un xic d'aquest oli a dins de la cassola on hi ha la col i les patates, removeu bé.
En la paella on heu fregit la cansalada, i amb el greix que queda, poseu-hi tot el que hi ha a la cassola, formeu com una truita, daurant-la molt bé per ambdues bandes.
Quan estigui al punt, serviu-la de seguida amb els trossos de cansalada a sobre
1h
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
5153 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.