Carpaccio de gambes amb taronja i alfàbrega

Ingredients

  • 24 gambes argentines
  • 1 culleradeta d'alfàbrega seca
  • 1oo ml d'oli d'oliva
  • Sal
  • Pebre
  • 2 taronges
  • 1 ceba tendra

4 racions

Elaboració

Treure el cap a les gambes i pelar-les. Col·locar en una font entre dues làmines de paper d'enfornar. Amb un martell de cuina donar cops fins aconseguir una massa fina i compacta.
Emplatar, deixant el centre lliure.
En un cassó amb l'oli d'oliva col·locar els caps i les closques i confitar durant 15 minuts. Passar la barreja per un colador xinès, pressionar i obtenir la salsa de concentrat de gamba.
Pelar la taronja i esqueixar-la, deixant els grills el més nets possibles.
Tallar la ceba tendra i deixar-la reservada amb aigua i gel 15 minuts.
Fer un buquet amb la taronja i la ceba al centre del carpaccio de gambes.
Distribuir la resta de la ceba per la superfície del carpaccio, salpebrar al gust i amanir amb la salsa de concentrat de gambes. Escampar l'alfàbrega seca


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3008 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: