Calamars molt facils
Categoria:
Peixos i mariscos
Estació: primavera estiu hivern
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- 500 gs de calamars
- 2 cebes
- 2 grans d'all
- 200 gs de tomáquets
- 1 cullerada de farina
- 6 pebrots verds petits
- Pebre vermell
- Sal
- Julivert
- Pebre
- 1 cullerot de brou de peix o aigua
6 racions
Elaboració
Netegem els calamars, tirem la tinta i les barbes. Els posem al foc en una cassola amb aigua i sal. Quan trenqui el bull els retirem del foc, els escorrem i els reservem .
En una cassola en oli es freigeixen els alls i cebes tot picadet, afegim els pebrots picats també i els tomáquets- u saltem.
Es posen els calamars tallats en anells, ho remenem ,i afegim la farina, el pebre el brou i el julivert picat. Es couen fins que estiguin tendres a foc lent.
Es serveixen amb crostons de pa fregit
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1995 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.