Calamars molt facils

Ingredients

  • 500 gs de calamars
  • 2 cebes
  • 2 grans d'all
  • 200 gs de tomáquets
  • 1 cullerada de farina
  • 6 pebrots verds petits
  • Pebre vermell
  • Sal
  • Julivert
  • Pebre
  • 1 cullerot de brou de peix o aigua

6 racions

Elaboració

Netegem els calamars, tirem la tinta i les barbes. Els posem al foc en una cassola amb aigua i sal. Quan trenqui el bull els retirem del foc, els escorrem i els reservem .
En una cassola en oli es freigeixen els alls i cebes tot picadet, afegim els pebrots picats també i els tomáquets- u saltem.
Es posen els calamars tallats en anells, ho remenem ,i afegim la farina, el pebre el brou i el julivert picat. Es couen fins que estiguin tendres a foc lent.
Es serveixen amb crostons de pa fregit


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1995 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: