Amanida d'espàrrecs amb ous
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Amanida
Estació: primavera estiu
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 750 gs d'espàrrecs blancs
- 2 ous durs
- 4 raves
- 4 cebes tendres
- 2 cullerades de vinagre de vi blanc
- 3 cullerades d'oli de gira-sol
- 1 culeradeta de mostassa de figues
- Pebre
- Sal
- 2 cullerades de juliver picat
4 racions
Elaboració
Rentar els espàrrecs, retirar les bases de les tiges i pelar. Tallar els espàrrecs i coure en aigua bullint amb una mica de sal de 12 a 15 minuts. Retireu-ho del foc i escórrer.
Pelar els ous durs i trossejar finament. Netejar i retar els raves i les cebes en cèrcorls fins.
Disposar tots els ingredients en un bol per amanides i barrejar amb un guarniment fet amb vinagre de vi, l'oli de gira-sol, la mostassa de figa, sal i pebre, escampar el julivert picat per sobre de l'amanida i servir
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1540 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.