Daus de salmó amb sèsam

Ingredients

  • Suprema de salmó fresc (jo la compro al Mercadona, les tenen ja preparades a la secció del peix, miró que sigui una suprema una mica gruixuda)
  • Salsa tamari o de soja
  • Pebre
  • Llavors de sèsam torrat

Elaboració

Treiem la pell del salmó i un cop net el tallem a daus i seguidament els posem en un recipient a marinar amb la salsa de soja o tamari i un polsim de pebre, està bé fer-ho una horeta abans de cuinar-ho.
Un cop ja marinat arrebossarem els daus de salmó amb el sèsam i els anirem posant a la safata del forn, sobre paper adapte per forn.
La salsa de marinar el salmó la repartirem per sobre els daus arrebossats i ho posarem al
forn, que haurem calentat previament, durant uns 15-20 minuts.

Notes

Està bé acompanyar-ho amb una salsa tàrtara, maionesa....


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3785 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: