Crema de carbassa a la canyella

Ingredients

  • 1 porro
  • 1 carbassa mitjana, jo faig servir les que tenen forma de pera.
  • 1 patata mitjana
  • Sal
  • Aigua
  • Pebre
  • Canyella en pols
  • Nou moscada ratllada
  • Oli d'oliva

Elaboració

Posarem a la cassola l'oli d'oliva per tal de daurar el porro tallat a trossets.
Quan el porro ja està daurat, hi posem la carbassa pelada i tallada a daus juntament amb la patata també tallada a trossets.
Ho remenem tot i hi posem la canyella (una culleradeta de postres) i el polsim de nou moscada la sal i el polsim de pebre, al gust.
Un cop ho tenim tot remenat, hi afegit l'aigua que prèviament haurem escalfat, just que cobreixi tots els ingredients.
Ho deixem bullir fins que veiem que tant la carbassa com la patata estan cuites.
Ho triturem tot amb el "minipimer" i ja està apunt per menjar. Si ha quedat massa espessa la podem aclarir amb aigua.

Notes

Per decorar el plat jo hi poso per sobre un raig de vinagre balsàmic de mòdena i unes quantes llavors de sèsam torrat.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2020 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: