Tarta tatin

Ingredients

  • 3 pomes Golden
  • 3 ous
  • 150 gr. de sucre
  • 30 gr. de mantega
  • 4 cullerades soperes rases de farina
  • 1 cullereta de llevat
  • ½ llimona

Elaboració

Fruita:

Pelar les pomes i tallar-les a trossos no gaire petits. Posar-los en un plat i regar amb el suc de la llimona.
En un motlle del forn, però que també pugui anar al foc, escampar 100 gr. de sucre i la mantega tallada a trossos, posar-hi damunt les pomes i ho posem al foc, deixar desfer la mantega amb el sucre i que vagi coent una mica la poma.

Massa:

En un bol barrejarem els 3 rovells d’ou amb els restants 50 gr. de sucre. Afegir-hi la farina i el llevat i barrejar-ho tot. Posar-hi la pell ratllada de la ½ llimona i finalment afegir les 3 clares d’ou muntades a punt de neu.
Quan es vegi la fruita caramelitzada retirar-la del foc i posar-hi a poc a poc pel damunt la massa que s’ha preparat. Intentarem, abans de posar la massa, posar les pomes de manera que cobreixin tota la base del motlle.
Ja ho podem posar al forn durant 20 minuts a 180º . Treure del motlle quan encara estigui tebi

30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2693 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

1 comentaris:

Quim Lleonart diu:
Benvolguda Mireia, si vas a les meves receptes, podras veure la recepta " pastis tatin ", i podras veure una altre manera de fer-la. Salutacions. Quim Lleonart.

Afegir comentari
 

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: