Fussilli amb nata, nous i carxofes
Categoria:
Arrossos i pastes
Típica de: Suïssa
Dieta: vegetariana
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 500 g de fussilli
- 4 Carxofes fresques
- 2 o 3 grans d'all
- 1 Bitxo
- Oli d'oliva
- Sal
- 8 Nous
- 100 ml de nata
- 100 g de parmesà ratllat
4 racions
Elaboració
En un cassó amb abundant aigua bullint amb sal, coem els fussilli el temps que indiqui el fabricant.
Escorrem i reservem.
Netegem les carxofes i les confitem senceres en oli a foc molt lent fins que estiguin tendres.
En una paella amb oli, fregim l'all amb el bitxo.
Afegim les nous picades i la nata.
Afegim les carxofes trossejades i la pasta i cuinem durant 1 minut més.
Servim immediatament amb parmesà per sobre.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1301 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.