Pollastre amb iogurt i cervesa

Ingredients

  • Un pollastre tallat a octaus
  • Un iogurt natural
  • 3 cebes grosses de figueres
  • 1 llauna de cervesa
  • Farina
  • Oli
  • Sal i prebre

Elaboració

Un cop net el pollastre el salpabrem i l'enfarinem
Seguidament en una cassola on el cuinarem hi posem oli just per enrossir el pollastre enfarinat per tal que agafi color.
Una vegada ja està daurat el pollastre el posem a la cassola juntament amb les cebes maltallades.
Ho remenem tot i passats 5 o 10 minuts hi afegim la llauna de cervesa i deixem que vagi fent xup xup lentament amb la cassola tapada un com haguem deixat que s'evapori l'alcohol de la cervesa.
Pasada 1/2 horeta hi afegim el iogurt i ho remenem per tal d'incorporar-lo a la salsa, ho deixem coure 5 o 10 minuts més i ja està apunt per sucar-hi pa!!!!


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2369 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: