Crema de poma i porros

Ingredients

  • 4 pomes golden
  • 4 porros
  • Sal
  • Pebre
  • Aigua
  • Oli
  • Polsim de canyella

4 racions

Elaboració

Posem a la cassola una mica d'oli i hi sofregirem els porros tallats a trocets havent-los netejat previament.
Mentre el sofregeixen els porros pelarem les pomes i les tallem a troços, un cop el porro ja esta tovet hi afegim les pomes, la sal, el prebre i el polsim de canyella, un cop remenat i integrats tots els ingredients, hi afegim aigua fins a cobrir-ho i deixem coure fins que veiem que les pomes ja estan tovetes.
Un cop tot cuit ho passem pel "turmix" i ja està apunt de servir.

Notes

Aquesta crema tant es pot menjar calenta com freda.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

8949 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: