Llaminadures de salmó
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Aperitiu
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- Galetes "daneses" (les de mantega)
- Llom de salmó congelat sense espines, 2 unitats per capsa envasats al buit (Aldi, Lidl, La Sirena, etc.)
- Anet.
- Oli del millor
- Olives negres,
- Vinagre de Mòdena
Elaboració
Canapé minimalista.
Del congelador del super a la nevera de casa nostra.
Un cop descongelat el salmó, cal expremer per treure l'aigua inútil, i posar-lo a macerar amb oli i anet tota la nit. (sigueu generosos)
L'endemà, agafem les galetes i les posem en una safata i tot seguit hi posem al damunt 2 o 3 "arandeles" d'oliva negra, i de manera "quirúrgica" un retall de salmó al damunt, i amb 2 o 3 gotes de vinagre de Mòdena (jo el tinc en sprai), per impregnar.
Ja està fet.
30min
Notes
Tots coneixem el típic canapé de torradeta "LU" amb mantega i salmó fumat, i per tant això es una aposta més agosarada, ja que es peix cru.
No cal dir que les galetes "daneses", no portin guarniments de xocolata i altres "tonteries", ja que si no la recepta s'en va en orris.
Vull provar-ho amb bacallà, però em penso que el contrast es massa "heavy", i en tot cas ja us ho diré.
A mi m'agrada així, i tal com us ho explico.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2784 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.