Madalenes de coco

Ingredients

  • 3 ous
  • 1 iogurt natural sense sucre
  • 2 envasos de iogurt de sucre morè (també pot ser el sucre blanc)
  • 1 envàs de iogurt de farina integral (si és blanca també va bé, o d'espelta.....)
  • 1 envàs de iogurt de coco ratllat
  • 1 envàs de iogurt de "maizena"
  • 1 envàs de iogurt d'oli de girasol
  • 1 sobre de llevat Royal

Elaboració

Posarem en un bol els tres ous i el sucre i ho batrem amb el "minipimer" fins a notar que el sucre ja està dissolt.
Hi anirem afegint tots els ingredients fins a tenir-ho tot batut fent el moviment de d'alt a baix per tal que la massa agafi aire.
Posarem la pasta als motlles de madalenes (ja siguin de paper o de silicona), sense omplir-los massa, ja que al coure augmentarà el volum, i ho posarem al forn a 180ºc fins que punxem la madalena i surti el punxo net.

Notes

Abans d'enfornar-les pots posar-hi un polsim de sucre barrejat amb una mica de canyella en pols per sobre de cada madalena.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1932 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: