Hamburgueses vegetals

Ingredients

  • un carbassó
  • dues pastanagues
  • dues cebes
  • una patata
  • un tros de carbassa
  • herbes provençals
  • un o dos ous
  • una cullerada de pa ratllat
  • sal i oli

Utensilis

Resulta pràctic disposar d'un estri per fer hamburgueses però si no el teniu també es poden fer.

Elaboració

Aquesta recepta és molt senzilla però s'ha de començar a preparar amb molta anticipació:


-Ratlleu totes les verdures i poseu-les dintre d'una escorredora un mínim de dues hores perquè vagin perdent la seva aigua. Va bé posar-les un polsim de sal per accelerar el procès.
-Quan considereu que les verdures estan a punt, apreteu-les bé amb la mà perquè acabin de deixar anar tota l'aigua i poseu-les dintre d'un bol.
-Escampeu el pa ratllat per damunt.
-Afegiu-hi les herbes provençals en abundància.
-Bateu lleugerament un ou, aboqueu-lo i remeneu la massa. Si la massa no queda prou amarada, afegiu l'altre ou. Salpebreu.
-Aneu formant les hamburgueses i fregiu-les en oli abundant ben calent.

Notes

Aquesta és la recepta original tal i com me la van explicar; jo la he fet així durant un temps fins que vaig descobrir que fetes a la planxa, molt lentament perquè les verdures quedin ben cuitetes, les hamburgueses queden igualment bones i, de pas, ens estalviem un grapat de calories.


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

7773 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

1 comentaris:

Josep Maria Bastús i Comelles diu:
Amb aquests ingredients, quantes hamburgueses surten?

Afegir comentari
 

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: