Llamineres de pollastre i verdures amb vinagreta de taronja

Ingredients

  • 1500 grs de llamineres de pollastre (em refereixo als filets petits, tant tendres, de la part interior dels pits)
  • 2 carbassons mitjanets
  • 2 pastanagues
  • 1 manat de cebes tendres
  • 1 cap d'alls
  • 1/2 litre d'oli d'oliva
  • 1/4 de litre de vinagre de poma
  • 1/4 de litre de suc de taronja natural
  • 3 o 4 fulles de llorer
  • un ramet lligat de farigola i orenga
  • uns grans de pebre negre.

12 racions

Elaboració

-Pelem les cebes i les pastanagues. Els carbassons no els pelarem. Tallem en juliana les cebes, les pastanagues i els carbassons.
-Polim els filets de pollastre i els hi posem la sal.
-Expremem les taronges i en reservem el suc.
-Dins d'una cassola de bona capacitat hi posem l'oli i els alls sense pelar. Quan sigui calent hi afegim les cebes i deixem que coguin 3 minuts; desprès les pastanagues, el ramet lligat, el llorer, els grans de pebre, i el carbassó. Deixem sofregir 3 o 4 minuts més, posem la sal, i afegim el pollastre a la cassola.
-Aboquem el vinagre i el suc de taronja. Que quedi tot ben cobert.
-Tapem i deixem coure lentamente durant mitja hora. Apaguem el foc i que reposi.
-Quan s'hagi refredat el fiquem a la nevera per menjar-lo a l'endemà.

Notes

Se'n pot fer menys quantitat però millor que en sobri doncs reposat està més bó i tindre menjar preparat a la nevera sempre va bé.
Desprès no llenceu la vinagreta que us sobri, és excel.lent per amanir la verdura.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1295 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: