Llamineres de pollastre i verdures amb vinagreta de taronja
Categoria:
Carns
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1500 grs de llamineres de pollastre (em refereixo als filets petits, tant tendres, de la part interior dels pits)
- 2 carbassons mitjanets
- 2 pastanagues
- 1 manat de cebes tendres
- 1 cap d'alls
- 1/2 litre d'oli d'oliva
- 1/4 de litre de vinagre de poma
- 1/4 de litre de suc de taronja natural
- 3 o 4 fulles de llorer
- un ramet lligat de farigola i orenga
- uns grans de pebre negre.
12 racions
Elaboració
-Pelem les cebes i les pastanagues. Els carbassons no els pelarem. Tallem en juliana les cebes, les pastanagues i els carbassons.
-Polim els filets de pollastre i els hi posem la sal.
-Expremem les taronges i en reservem el suc.
-Dins d'una cassola de bona capacitat hi posem l'oli i els alls sense pelar. Quan sigui calent hi afegim les cebes i deixem que coguin 3 minuts; desprès les pastanagues, el ramet lligat, el llorer, els grans de pebre, i el carbassó. Deixem sofregir 3 o 4 minuts més, posem la sal, i afegim el pollastre a la cassola.
-Aboquem el vinagre i el suc de taronja. Que quedi tot ben cobert.
-Tapem i deixem coure lentamente durant mitja hora. Apaguem el foc i que reposi.
-Quan s'hagi refredat el fiquem a la nevera per menjar-lo a l'endemà.
Notes
Se'n pot fer menys quantitat però millor que en sobri doncs reposat està més bó i tindre menjar preparat a la nevera sempre va bé.
Desprès no llenceu la vinagreta que us sobri, és excel.lent per amanir la verdura.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1295 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.