Porridge
Típica de: Regne Unit
Dieta: vegetariana
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- 250c.c. d'aigua
- 5 cullerades de flocs de civada
- 1 poma grossa
- 2 cullerades de panses de Corint
- 6 nous trocejades
- 2 iogurts naturals
- 2 culleradetes de mel
- canyella en pols
2 racions
Elaboració
Posem al foc un cassonet amb l'aigua i la civada; quan arrenqui el bull afluixem al mínim i no deixem de remenar fins que s'hagi consumit tota l'aigua. Serà només un parell de minuts. Quedarà una massa espessa i enganxosa; la deixem reposar tapada.
Mentre, pelem la poma, la tallem a daus ben petits i la posem dintre d'un bol. Afegim els iogurts, les panses i les nous trocejades. Aboquem la civada cuita i mesclem.
Repartim en bols individuals, empolvorem amb canyella mòlta, i endolcim amb un fil de mel.
15min
Notes
Aquest és un esmorzar deliciós que ens farà sentir bé tot el matí. També és un bon recurs per un sopar ràpid quan no es té temps de cuinar.
Així és com l'acostumo a fer jo però accepta una gran varietat de fruites fresques; el plàtan li queda molt bé. Podeu canviar les nous per ametlles o avellanes; les panses de Corint per nabius dessecats; i la mel per sucre gra. També accepta una cullerada de llavors de llí.
Quan s'ha provat una vegada, es repeteix.
Etiquetes: Esmorzar saludable Vegetarià Poreiyge Porridge Afegir etiqueta
Enllaça aquesta recepta:
2853 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.