Canapès de formatge, pernil i xampinyó
Tipus de plat: Canapès
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- 200 grs. de formatge d'untar
- 75 grs. de pernil ibèric
- 75 grs. de xampinyons de llauna
- Olives per decorar
- Pa de baguette
Utensilis
Va bé disposar d'una trituradora elèctrica.
Elaboració
-Trinxeu el pernil ben menut
-Trinxeu els xampinyons ben menuts
-En un plat poseu el formatge, el pernil i els xampinyons triturats; mescleu bé.
-Poseu a torrar el pa tallat a rodanxetes.
-Unteu cada llesca amb la mescla i coroneu amb una oliva.
Notes
Si espereu convidats podeu tindre la mescla de formatge, pernil i xampinyó preparada amb anticipació i, a l'últim moment, fer les torrades i untar-les.
Etiquetes: Aperitiu Canapès Fàcil Afegir etiqueta
Enllaça aquesta recepta:
5241 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.