Saucenkartoffeln (Rezept von Zürcher Landfrauen)

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 4 dl Rahm
  • 1 dl Wasser
  • Bouillonwürfel für 1/2 l Flüssigkeit
  • Pfeffer aus der Mühle
  • Muskat
  • 600 g festkochende Kartoffeln
  • 2 EL gehackter Schnittlauch
  • 2 EL gehackte Pedtersilie

4 racions

Elaboració

Rahm, Wasser, Bouillonwürfel und Gewürze aufkochen.
In der Zwischenzeit Kartoffeln schälen und in feine Scheiben schneiden (hobeln) beigeben.
Auf der ausgeschalteten Platte zugedeckt 30 Minuten garen, dann etwa 30 Minuten auf die erste Hitzestufe schalten.
Gelegentlich sorgfältig umrühren, damit alle Kartoffelscheiben gar werden.
Vor dem Servieren mit Schnittlauch und Petersilie bestreuen.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

934 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de desembre:

Canapès de pernil amb kiwi
Canapès de pernil amb kiwi
Amanides i plats freds
Caldo de Nadal
Caldo de Nadal
Sopes i cremes
Galetes de Nadal
Galetes de Nadal
Postres i dolços Galetes
Tarta San Marcos
Tarta San Marcos
Postres i dolços

Veure receptes de desembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: