Llombarda - Rotkohl
Categoria:
Llegums i verdures
Típica de: Suïssa
Estació: tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Oli d'oliva,
- 1 cullerada de beico picat,
- 1 poma pelada i picada,
- 1 ceba picada,
- 2 grans d'all picats,
- 1 cap de llombarda (Rotkohl), tallada a tires fines,
- 1 tassa de nabius (Preisselbehren)
- 2 cullerades de vinagre balsàmic (o de vi negre),
- 1 cullerada de mel,
- 1 got de vi negre,
- 1 / 2 tassa de suc de taronja,
- fulla de llorer,
- 1 / 2 cullereta de gingebre i
- 1 / 4 cullereta de clau mòlt
4 racions
Elaboració
Escalfa l'oli i fregir el beicó,
afegir la ceba l'all i la poma,
fregir durant 5 minuts,
afegir la llombarda, tapar l'olla i deixar bullir durant 10 minuts,
afegir nabius, vinagre, mel, suc de taronja, full de llorer, gingebre i els claus mòlts,
afegir un got de vi negre,
deixar bullir durant 30 minuts amb l'olla tapada,
treure la fulla de llorer i
servir en fred o calent.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
726 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.