Got exòtic
Categoria:
Postres i dolços
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
Gelea:
- 5 dl de suc de taronja i fruita maracujà
- 1 cullerada de suc de llimona
- 2 peses de maracujà (aproximadament 180 g), solament la polpa
- ¼ de culleradeta d'agar-agar, dissolt en ½ cullerada d'aigua.
Crema:
- 150 grams de mató
- 3 cullerades de sucre de llustre
- 1 dl i 1/2 de crema, batuda.
Broqueta de fruita:
- 4 cumquats
- 4 broquetes de fusta
- 1 cullerada de pistatxos sense sal.
4 racions
Elaboració
Gelea:
Bull en un cassó, el suc de taronja i fruita maracujà i el suc de llimona, i deixa reduí fins que restin aproximadament uns 4 dl.
Deixa 3 dl i 1/2, en el cassò, i reserva la resta en un bol tapat, perquè es refredi.
Agrega l'agar-agar dissolt en el líquid al cassó, i tot remenant, porta a ebullició a foc lent, al voltant de 2 minuts.
Afegeix la polpa de maracujà, i barreja bé.
Aboca la gelea en els gots i col·loca a la nevera.
Refrigera fins que la gelea estigui ferma.
Crema:
Agrega el mató i el sucre en pols al suc de taronja i fruita maracujà reservat i barreja bé.
Amb una espàtula de goma, barreja de forma envoltant la nata batuda a la barreja anterior reservada, distribueix sobre la gelea dels gots, cobreix i refrigera durant uns 30 minuts.
Broqueta de fruita:
Punxa un cumquat en un pinxo de fusta.
Escampa els pistatxos en els gots, i decora cada got amb un amb una broqueta de cumquat.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1658 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.