Ous escocesos (2)
Categoria:
Ous i làctics
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 4 salsitxes fresques (a 100 grams cada una)
- 4 ous durs
- 1 ou colpejat, cru
- Pa ratllat
4 racions
Elaboració
Pela els ous i espolsa tot el voltant, amb una mica de sal.
Talla la pell de les salsitxes i separa la carn.
Amb les mans mullades envolta els ous amb la carn de les salsitxes per tal d'obtenir una bola.
La carn ha de ser distribuïda, el més uniformement possible, al voltant dels ous, els ous no han de ser visibles.
Bat un ou cru en un bol, banya les boles i després roda en pa ratllat.
A continuació, fregeix en oli calent, lentament els ous escocesos, fins que es tornin de color marró, per tots els costats.
Fregeix els extrems, dels ous, mantenen los verticalment.
Un cop fregits col·loca'ls en una font per forn, enforna aproximadament de 15 a 20 minuts, a 200 graus de temperatura.
Els pots servir, amb una bona amanida, calents o freds.
Els ous durs, els pots pinzella amb mostassa o quètxup, abans d'aplicar la carn.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2316 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.