Postres senzilles amb gerds
Categoria:
Postres i dolços
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 100 grams de merenga, o amarantins o galeta
- 1 safata de gerds, frescos
- 180 grams de gerds, congelats
- 2 cl de licor de gerds, si t'agrada
- 1 cullerada de sucre
- 2 polsims de sucre de vainilla
- 2 pessics de pela de llimona ratllada
- 150 ml de nata
- Menta, per a la decoració
4 racions
Elaboració
Descongela els gerds congelats i opcionalment si t'agrada, perfuma amb un raget de licor de gerds.
Aixafa el merengue o els amarantins o les galetes amb un cassó, més aviat que quedin trossets més aviat grossos.
Bat la crema amb el sucre de vainilla, el sucre i la ratlladura de llimona fins que estigui ben ferm.
Per servir:
Amb una màniga pastissera posa una mica de crema en les copes, al damunt, posa una mica de grumolls de merenga com la següent capa, i després uns gerds descongelats.
Llavors, una altra capa de crema, posa merenga a sobre i decora amb gerds frescos, posa una fulla de menta entre els gerds i aquestes postres ja es poden servir.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2415 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.