Postres de plàtan amb gots
Categoria:
Postres i dolços
Típica de: Suïssa
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- 12 cullerades de iogurt natural
- 12 cullerades de crema de formatge, per exemple formatge Philadelphia
- 4 plàtans
- 8 cullerades de suc de llimona
- Sucre de canya
- Xocolata en trossos, per decorar
4 racions
Elaboració
Remena la crema de formatge i el iogurt en un bol.
Condimenta, amb sucre de canya i llimona.
Col·loca en gots alts, una capa de bescuits aixafats, al fons i al damunt una capa de crema
Talla una banana en trossos petits i col·loca sobre la capa de crema.
Afegeix la resta de la crema a la part superior i empolvoreu els trossos de xocolata per sobre, com a decoració.
Pots servir tret de la nevera o gaudir directament
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1255 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.