Postres de plàtan amb gots

Ingredients

  • 12 cullerades de iogurt natural
  • 12 cullerades de crema de formatge, per exemple formatge Philadelphia
  • 4 plàtans
  • 8 cullerades de suc de llimona
  • Sucre de canya
  • Xocolata en trossos, per decorar

4 racions

Elaboració

Remena la crema de formatge i el iogurt en un bol.
Condimenta, amb sucre de canya i llimona.
Col·loca en gots alts, una capa de bescuits aixafats, al fons i al damunt una capa de crema
Talla una banana en trossos petits i col·loca sobre la capa de crema.
Afegeix la resta de la crema a la part superior i empolvoreu els trossos de xocolata per sobre, com a decoració.
Pots servir tret de la nevera o gaudir directament


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1255 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: