Ous a la benedictine
Categoria:
Ous i làctics
Típica de: Espanya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Per les torrades : 6 ous, 6 llesques de pa de motlle sense crosta i 3 talls de pernil dolç
- Per la salsa : 4 rovells d'ou, 200 ml. crema de llet, 250 grams de mantega i 1 llimona
6 racions
Elaboració
Torrar lleugerament el pa. Tallar el pernil de la mateixa mida que les torrades. El posem a sobre. A dalt posem els ous escaldats -3 minuts en aigua bullint amb un raig de vinagre-.
En una olla a bany Maria (fora del foc i amb l'aigua sense bullir) es posen els 4 rovells amb la crema de llet. Batem fins que espesseixi. Afegim la mantega fosa i mitja llimona, una mica de sal i pebre. Aquesta salsa cobreix la torrada. (en compte de pernil dolç es pot utilitzar panceta o cansalada fumada)
20min
Notes
A mi m'encanten els ous Benedictine, que no són precisament lleugers però que puntualment són un festí. Els Ous a la benedictina (en anglès Benedict Eggs) són un plat que consisteix en dues meitats d'un Muffin, generalment coberts amb panceta o cansalada fumada o pastrami (de vegades conegut com back bacon -canadenca-, que a Estats Units es denomina "Canadian Bacon"), i ous escalfats així com la molt popular salsa holandesa.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2933 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.