Ous a la benedictine

Categoria:
Típica de: Espanya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Per les torrades : 6 ous, 6 llesques de pa de motlle sense crosta i 3 talls de pernil dolç
  • Per la salsa : 4 rovells d'ou, 200 ml. crema de llet, 250 grams de mantega i 1 llimona

6 racions

Elaboració

Torrar lleugerament el pa. Tallar el pernil de la mateixa mida que les torrades. El posem a sobre. A dalt posem els ous escaldats -3 minuts en aigua bullint amb un raig de vinagre-.
En una olla a bany Maria (fora del foc i amb l'aigua sense bullir) es posen els 4 rovells amb la crema de llet. Batem fins que espesseixi. Afegim la mantega fosa i mitja llimona, una mica de sal i pebre. Aquesta salsa cobreix la torrada. (en compte de pernil dolç es pot utilitzar panceta o cansalada fumada)

20min

Notes

A mi m'encanten els ous Benedictine, que no són precisament lleugers però que puntualment són un festí. Els Ous a la benedictina (en anglès Benedict Eggs) són un plat que consisteix en dues meitats d'un Muffin, generalment coberts amb panceta o cansalada fumada o pastrami (de vegades conegut com back bacon -canadenca-, que a Estats Units es denomina "Canadian Bacon"), i ous escalfats així com la molt popular salsa holandesa.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2933 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Àngels Fernández Guillén diu:
Mmmm! Deuen ser boníssims. Els faré tan aviat com pugui. Salutacions

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: